ÁROP - 1. A. 3 - 2011 - 0048

2015 májusától novemberig városunkban és a járási településeken ÁROP-1. A. 3-2014-0048 számú projekt, mely az „Esélyegyenlőségi akciók és szervezetfejlesztés a celldömölki járásban” címet viseli. A Népjóléti Szolgálat különböző részlegei és azok munkatársai és az intézmény vezetősége is részt vesz a programok szervezésében és lebonyolításában. Az elmúlt 4 hónap során részt vettünk a Kerekasztal megbeszéléseken, több helyszínen összesen kb. 200 fiatal és időset vontunk be a „Generációk együttműködését célzó program az idősek és fiatalok egymásra találása érdekében” című részprojektbe.
A rendezvényből 9-et bonyolítottunk le mi a Szülőklubok közül, melyek helyszínei között Celldömölk mellett több járási település is szerepelt.
A „Mélyszegénységben élők körében életvezetési tanácsadás, öngondoskodás képességének fejlesztését célzó programok” információs anyagát részben 2 családgondozó kolléga állította össze és a települési programok felén is részt vettünk. Tovább lapozva a rendezvényeink képeit és összefoglalóit találják meg.

 

Kemenessömjén 2015. 09. 12.