| HÉTFŐ | KEDD | SZERDA | CSÜTÖRTÖK | PÉNTEK | SZOMBAT | VASÁRNAP | ||
| REGGELI | ||||||||
| EBÉD | NORMÁL | |||||||
| TÖLTÖTT KÁPOSZTA | HÚSGOMBÓC | LENCSEGULYÁS | MAGYAROS | KERTÉSZLEVES | ALMALEVES | KARFIOLLEVES | ||
| LEVES | KARALÁBÉ LEVES | |||||||
| KAKAÓS CSIGA | TÖKMAGOS | RAKOTT | HAGYMÁS | CSÍKOS TOKÁNY | ||||
| SPENÓTOS | KOCKA | TEJSZÍNES | BURGONYA | PARADICSOMOS | ||||
| FÉLB. KENYÉR | PENNE | KELBIMBÓFŐZELÉK | CSIRKEMÁJ | SZARVACSKA | ||||
| FÉLB.KENYÉR | SERTÉS SÜLT | TÉSZTA | ||||||
| FÉLB. KENYÉR | BULGUR | |||||||
| DIABETIKUS | ||||||||
| ZSÍR II. | ||||||||
| UZSONNA | ||||||||
| VACSORA | ||||||||
Az ételekben előforduló allergénekről, az ételek összetételéről kérésre bővebb tájékoztatást a Népjóléti Szolgálat dietetikusai adnak a 06-70/984-70-15-ös telefonszámon, vagy az előre egyeztetett időpontban személyesen az élelmezési irodában.
Szemenyei László
élelmezési vezető

